mandag 2. september 2013

Wooly Jumpsuit


Wooly Jumpsuit ble påbegynt i vår, men ble lagt til side når sommeren og varmen satte inn for fullt. Men i midten av august ble den hentet frem igjen, og gjort ferdig. Dressen var artig å strikke, og mønsteret lett å følge. Det blir helt sikkert flere slike dresser, ettersom behovet melder seg. Denne første dressen er strikket i str. 9-12 mnd.
Siden dette er den første dressen jeg strikker, har jeg ingen jeg kan sammeligne med, men jeg ser at mange strikker etter mønsteret til Nøstebarndressen fra Nøstebarnboken, mens jeg har strikket etter mønsteret til Elisabeth Tostrup. Jeg likte dette mønsteret veldig godt, og kommer til å bruke det igjen. Mønsteret anbefales. :)
Ekstra lange vrangborder på bena gjør det lettere å brette opp i begynnelsen, og kan brukes selv om den er litt i største laget.

Av og til lurer jeg på hva naboene tenker når jeg er ute og tar bilder. Tror ikke det er så mange rundt her som driver og henger opp klær i trærne eller legger klær utover blomsterbed og plen. :D Men det er så mye koseligere å ta bildene ute enn inne. Vi  går snart inn i en årstid hvor de fleste strikkebildene kommer til å bli tatt inne.

Dressen er strikket i str. 9-12 måneder.

Mønster: Wooly Jumpsuit

Garn: New Zealand Lammeuld, dobbel tråd 
Strikkepinner: 3,5 og 4 
Vekt: 205 gram

2 kommentarer:

  1. Flott dress du har strikket! Enig med deg, det er fint med utebilder! Artig med epler på det ene bildet, og at du har fått ermene til å peke utover på det andre. Jeg tenker også over hva folk må tro når jeg knipser høyt og lavt ute, men de får tro hva de vil .. :) noe av kosen med å ha blogg, synes jeg er å ta bilder og å lage innlegg. :)
    Ha en god kveld!
    Klem Lisa

    SvarSlett
  2. Det er en kjempefin dress du har strikket. La merke til den på Ravelry :) Blir nok et godt og varmt barnebarn i vinter.

    SvarSlett