søndag 19. april 2015

Babynest

Jeg har vært på sykurs for å lære å sy babynest. Og jeg er aldri så lite stolt over at jeg fikk det til! Det var et 6 timers kurs, som varte i 7 timer, for at vi som ikke er så veldig vant til å sy, skulle få et ferdig produkt med oss hjem. Snakk om snille og tålmodige kursveiledere.  Da jobbet vi ganske i ett hele tiden, bare avbrutt av å løpe ut for flytte biler og å putte mer penger på parkometre. Var ganske tommelomsk i hodet da dagen var over, og stiv i skuldre og overarmer av krampeaktig konsentrasjon. Men du som jeg koste meg! Dette var moro!
Mønsteret er fra Stoff&Stil og er noe alle kan skaffe seg, men jeg er glad jeg fikk god veiledning underveis, for jeg vet jeg med min lille erfaring hadde plundret. Og det ble også gjort litt forandringer i forhold til mønsteret + litt enklere løsninger som ikke jeg hadde klart å tenke ut med min lille erfaring.
Jeg  må nok ganske snart sy et  babynest til mens jeg fortsatt har alle detaljer friskt i minne. Så stolt over hva jeg har fått til, blir det flere bilder enn nødvendig. :)Bestemor lappen hadde jeg ikke med på kurs, og de er enklest å sy på før nestet fylles, men jeg måtte ha med en allikevel, selv om jeg ikke fikk festet den helt som jeg ønsket.

Dette innlegget ble forresten et lite jubileum på bloggen, for det ble innlegg nr.100 :)

12 kommentarer:

 1. Så fint babynest - og så smart å velge så nøytrale farger. Forstår ikke at du prater om hvor dårlig du er til å sy, alt du lager blir jo kjempefint! :)

  Ha en fin søndag i sola!

  SvarSlett
 2. Jeg lærer stadig, og det går fremover. Nå var det lenge siden jeg hadde rørt symaskinen. Litt dumt at jeg lar det gå for lang tid mellom hver gang. Blir så lett usikker da. (Bortsett fra luene for et par innlegg siden)

  Her nytes solen ja, sammen med strikketøyet. :)

  SvarSlett
 3. Så flott den ble. Syns du er flink og sy jeg!

  Og gratulerer med innlegg nr 100 !! :)

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha AnnetteK. :)

  SvarSlett
 5. Veldig fint babynest, skjønner godt at du er stolt over det jeg :-)

  SvarSlett
 6. Veldig fin babynest, denne var yndig.
  Den ble flott!! Og gratulerer med innlegg nr.100.

  SvarSlett
 7. Så flott! Dette må være en ny greie, mine er 6 år, men første gang jeg hørte om dette var ifjor…

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikke så veldig lenge siden jeg heller hørte om det for første gang. :)

   Slett