mandag 19. mai 2014

Fargerike stripesokker

Å strikke striper er gøy. Å strikke fargerike striper er enda mere gøy. Skal bare strikke en stripe til, og en til og en til og.... Det kan rett og slett være vanskelig å legge fra seg når du først kommer i siget. :)

At det denne gangen ble både vanlig sokker og ankel sokker, gikk helt av seg selv. Det bestemte rett og slett garnet. :) Da den første vanlige sokken var ferdig strikket, hadde det vært altfor mye garn å nøste seg frem til  rett fargestripe om jeg ville ha like striper på neste sokk, og det var det jeg ønsket å ha. Derfor var det like enkelt å strikke en ankelsokk før jeg jeg begynte på den andre lange sokken. Det var ikke mye garn som måtte tas bort for å få like striper nå. Siden jeg blandet inn ensfarget garn i tillegg, har jeg fortsatt bare brukt ca. halvparten av det fargerike nøstet, så her kommer det til å bli flere stripesokker fremover. :)
Mønster: Ikke noe spesielt
Garn: Opal Surprise og Arwetta (grå)
Pinner: 2,5
Vekt: lange sokker 62 gram, ankelsokker 39 gram

Jeg er fornøyd med at det begynner å skje litt på håndarbeidsfronten igjen. Og det selv om det er vår, og til og med sommer rett rundt hjørnet! Normalt pleier det å være helt motsatt, at det stopper helt opp. Men det kan ikke stoppe mer opp enn et allerede STOPP, så da kan det bare gå en vei, nemlig oppover. Dermed har det blitt litt bevegelse på hobbyfronten igjen. Jeg håper det vil fortsette sånn videre utover sommeren. :)

Tusen takk til dere få som legger igjen kommentarer på innleggene, det setter jeg veldig stor pris på! Det er veldig hyggelig å få tilbakemeldinger på bloggen. :)

10 kommentarer:

 1. Utrooolig nydelig herlige sokker! Eg digger å bruke ankel Opalsokker om sommeren og har planer om MANGE flere ;) Nå fikk eg lyst på stripete! Holder forresten på med lange stripete til Ali i Opal Uni-25 cm bråt ville han ha! Det tok sin tid med pinne 2 hehe Men nå er eg i gang med hælen ;)

  Sokker og f.eks lappetepper er jo supre sommer prosjekter, enkelt og lett å ta med seg ut ;)

  KOS deg masse og NYT det flotte været ;)
  Go`klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
 2. Flotte sokker i flotte omgivelser!! For ei herlig tid vi har nå :)

  SvarSlett
 3. Å så flotte farger på de fine sokkene

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer, det blir jeg alltid glad for å få! :)

  SvarSlett
 5. Så herlige sokker! Friske og fine farger! Liker godt naturbildene dine! :)

  SvarSlett
 6. Herlige sokker og fine omgivelser. Det ser så deilig og fredelig ut!

  Veldig fin header du har på bloggen din, forresten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. :)

   Lappene som det er bilde av øverst på bloggen her, er de som endte opp som det teppet som kan sees i gyngestolen i linken her: http://min-hobbykrok.blogspot.no/2014/05/prosjekter-pa-gang-og-gyngestoler.html

   Slett
 7. Fargerikt sokkegarn blir veldig fint i striper med et ensfarget garn. flotte sokker!

  SvarSlett
 8. Flotte sokker! Grått er i grunnen en super bakgrunnsfarge som får de andre fargene til å skinne.

  Veldig greit når man klarer å fikse det til slik at det ikke er nødvendig å nøste bort mye garn for å få to like. Selv om restegarn er gøy da. ;)

  SvarSlett