torsdag 19. september 2013

Snurreskjerf

Som jeg nevnte i går, har jeg sydd snurreskjerf. Endelig noe som lykkes. :) Det ene skjerfet ble kun sydd med jersey og samme type stoff/farge. Jeg har alltid vært glad i å bruke skjerf i forskjellige variasjoner, så disse skjerfene var midt i blinken for meg.
Det passer nok meg mye bedre å ha noe som sitter litt løsere rundt halsen enn noe som sitter helt klistra. Men fryser jeg, kan jeg godt ha noe som sitter litt strammere enn dette siden dette ikke er ull. Så tenker jeg kommer til å sy noen som er litt kortere også.Det andre ble med jersey og fleece. I dag har jeg vært litt frossen, og har gått mye rundt med det som har fleece i seg. Som en strikker og en som er glad i ull, så burde jeg vel ikke si høyt at det er godt å bruke noe så syntetisk som fleece, men det er jammen godt å bruke av og til det også. Men det snurreskjerfet med fleece, det stakk mannen av med på gutteturen i helgen. Jeg må nok sy flere slike. :)

Det kan være en fare for at skjerfgarderoben kan øke drastisk fremover, når det var så for gjort å lage seg egne skjerf. Og så var det moro å lage dem i tillegg. :) Mønstrene til mine skjerf har jeg funnet et par steder i min mønstersamling. De varierer bare litt i bredde og lengde, sammensyingen er den samme. Det ene stedet er i boken Handmade, og det andre kan kan skjøpes enkeltvis hos Amica Patterns. (Begge deler er norske mønstre)

5 kommentarer:

 1. Så fine de ble, og det er gøy med ting som går fort! Da er det fristende å lage mange, for det finnes jo så mange flotte stoffer.

  Jeg er nokså "hemningsløs" når det gjelder å bruke andre ting enn ull, fleece er supert det. Alt til sitt bruk! :)

  SvarSlett
 2. Fine skjerf, helt sikkert deilige også...!

  SvarSlett
 3. Så flotte snurreskjerf du har sydd. Deilig med noe varmt rundt halsen.

  Ønsker deg en flott helg.

  SvarSlett
 4. Kjempefine snurreskjerf du har laget! Sikkert behagelig med fleece inn mot huden! Veldig koselig at du har blitt inspirert av bloggen min! Ha en fortsatt god helg! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett