onsdag 28. august 2013

Sommer brodering

Jeg trodde brodering var noe jeg var ferdig med for godt, og var sikker på jeg hadde brodert mitt siste korsting for flere år siden. Men så feil kan jeg altså ta. 
Da mellomsten, en sønn, hintet om at han ønsket seg et broderi, kunne jeg ikke motstå forespørselen. Hvor mange voksne sønner spør mammen sin om hun kan brodere et bilde? Jeg tror ikke det er så mange. :) Riktignok måtte tanken modnes over noen måneder, og når bildet ble brodert, kom det nok som en overraskelse på sønnen. Han spurte, men trodde nok ikke det kom til å bli noe av. Han visste jeg anså meg helt ferdig med alt som het korsstings broderi for lengst. Men det som fikk meg til å snu, var at det kun dreide seg om tekst, og at bokstavene skulle være ensfarget.
Mange kjenner kanskje igjen teksten? Bildet vandret rundt på Facebook for en tid tilbake. Hvem som broderte det originale bildet, eller som har funnet på denne teksten, det vet jeg dessverre ikke. Men sønnen hadde tatt vare på bildet fra Facebook, og jeg overførte teksten til papir, slik at det skulle bli lettere å telle og brodere.

Jeg hadde tenkt både å stryke og ramme inn bildet før jeg gav det fra meg, men sønnen tok det med seg før jeg kom så langt, med beskjed om at de skulle både stryke og ramme inn bildet. De har også lovet å sende meg et bilde jeg kan legge ut på bloggen når bildet er rammet inn. Så det helt ferdige resultatet får jeg ikke vist frem før senere. Men slik så det iallfall ut den dagen jeg gav det broderte bildet fra meg.

4 kommentarer:

 1. Haha, den der varianten er tøff!
  Har kikket på den og vurdert arbeidet et par ganger, men jeg sier som deg, jeg er ferdig med brodering...! :)

  SvarSlett
 2. Ja når man blir spurt på den måten, så må man jo bare, helt enig :) Stilig den var :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Så fint broderi! Gleder meg til å se det rammet inn! :)

  SvarSlett