fredag 27. september 2013

Alt går ikke like glatt, noe blir opp ned

Det var moro så lenge det varte. Det var moro å være stolt så lenge det varte. Den stoltheten varte noen timer, faktisk natten over. Jeg tok buksen med ut i morgendisen dagen etter for å ta noen bilder med mobilen, og sendte det glad og fornøyd videre til mammen til den lille mottakeren. Et bilde av min aller første hjemmesydde posebukse. Så gikk det vel en time til, buksen hang over en stolrygg, og da først så jeg det var noe som ikke stemte. Buksen hang opp ned, men mønsteret var riktig vei.... Det skulle jo ikke vare riktig. Var buksen opp ned, skulle mønsteret være opp ned. Her var det noe som ikke stemte. Joda, jeg hadde klart å klippe og sy delene feil sammen. Dette må vel gå under kategorien nybegynnerfeil. Trooor jeg har lært av denne feilen, men har sikkert haugevis av andre feil å lære av. Jeg får ta en feil av gangen. :) Men når det er sagt, det kunne ha vært verre mønster å snu feil vei. Og som en på et hobbyforum så fint sa, med mønsteret feil vei ser barnet helikopteret den riktige veien, og det var jo både godt og riktig sagt. Stakkars barn, de ser jo alltid mønstrene på buksene feil vei, men nå er det en som har mulighet til endelig å få sett mønsteret den rette veien. :) Men jeg tror denne bestemoren må lære seg hvordan et helikopter ser ut i fremtiden.

Jeg er jo fullt klar over at jeg er en nybegynner, så når (eller om) jeg kjøper stoffer, og det er stort sett på Stoff & Stil til nå, så har jeg plukket ut stoffer jeg har funnet på det store restebordet til 40%, og da er det ikke like ille om det blir litt feil av og til. Jeg får holde meg på det nivået til jeg har fått øvd meg litt mer først. Tror det er lurt. :)

Det er selvfølgelig sånn som dette et helikopter skal se ut. Tenk at bestemor ikke visste det.
Mønster: Minikrea Posebuks -20300 Baby 1/2 - 3 år, kjøpt fra Sydilla.no

Den eneste forandringen jeg har gjort fra mønsteret, er at jeg har laget en del lengre vrangeborder. Lurer på om jeg skal lage enda lengre vrangbord i livet neste gang. Jeg har allerede flere bukser på gang, med mønsteret rett vei denne gangen. :)


1 kommentar:

  1. He he .. ja, kan tenke meg du ble litt rar i ansiktet da du oppdaget at mønsteret var feil vei .. :) Men, som du skrev, barnet ser jo helikopteret riktig vei. Veldig fin bukse, forresten! :) Både den ene og den andre! :D
    Ha en god helg! :)

    SvarSlett