mandag 12. november 2012

Anne-Evilla er ferdig

Ja endelig, Anne-Evilla'en ble ferdig til slutt. Dette tok lang tid. Det var ikke fordi den var kjedelig å strikke, men strikkelysten forsvant litt underveis, det er bare noe som skjer av og til. Og forsvinner først strikkelysten, da går det tregt unna uansett om det opprinnelig er morsomt å strikke på. Hadde det ikke vært for at jeg selv hadde oppfordret til samstrikk i en tråd inne på Hobbyboden, hadde nok ikke genseren blitt ferdig i denne omgangen. Men det var dyttet jeg trengte for å strikke videre til tross for liten strikkelyst. Og kanskje var det grunnen til at strikkelysten kom raskere tilbake enn den noen gang har gjort tidligere.
Farger og striper er i utgangspunktet mer varierende og morsomt å strikke fremfør det ensfargete grå, selv om det ensfargete grå er det jeg bruker mest i praksis.
Enkelte familiemedlemmer (jeg nevner ikke navn *smil*) synes jeg ser ut som ei "trulte" med striper feil vei og masse farger. Men pytt sann, striper og farger livner opp en regnfull og grå novemberdag. Farger og striper er til å bli glad av.
De lange fargeskiftene til Kauni garnet gjør at det egner seg til store plagg. Kauni garnet har jeg bestilt fra Mauds Garn.
Mønster: Anne-Evilla, kan kjøpes via Ravelry.
Garn: Kauni (farge EQ) og Finull (svart)
Pinner: 3,5

12 kommentarer:

 1. Kjempefin!! Den har lenge stått lenge på lista mi og, men av en eller annen grunn har den aldri rykket helt frem i køen. Nå rykket den i hvert fall litt nærmere start :)

  SvarSlett
 2. Nydelig! Jeg kan aldri se meg mett på disse vakre genserene i regnbuefarger. Jeg synes du kler den godt, så bruk den og nyt den :)

  SvarSlett
 3. Så fin genser! Ja til meir farge- eg elsker fargane!!

  SvarSlett
 4. Genseren ble kjempefin og jeg synes du kler den helt flott! Nydelige farger!

  SvarSlett
 5. Nydelig, og du er da aldeles ikke noen trulte. Flott arbeid var det.

  SvarSlett
 6. Så fargerik og fin den ble.Kjempefint arbeid du har gjort Berit.

  SvarSlett
 7. Nydeleg i herlege fargar! Den passa kjempefint, du kler den utruleg godt. Ønskjer deg ei fortsatt fin og kreativ veke.

  SvarSlett
 8. Så nydelig den ble!
  Kauni har herlige fargeskift <3

  SvarSlett
 9. Oj, dette var jammen meg en lekker genser. Og du kledde den kjempegodt! Flotte omgivelser du har tatt bilde i også..

  SvarSlett
 10. Jammen godt du ble ferdig med genseren, for den var flott!! Forøvrig fine ting du har sydd, ble inspirert nå til å bli bedre kjent med symaskinen! :)

  SvarSlett
 11. Herlig og fargerik genser! Og så mye annet flott du har laget!
  Takk for koselig kommentar på bloggen min! :)
  Ha en god dag!
  Klem Lisa

  SvarSlett
 12. Hvor er den skøn!
  Kommer lige på listen over kunnetænkemigatlave-projekter

  SvarSlett