torsdag 6. februar 2014

Posebukse

Endelig har jeg har fått sydd litt igjen. Riktig nok har ikke hele posebuksen blitt sydd i denne omgangen, for selve buksen har ligget her ferdig sydd lenge. Men jeg hadde kjøpt for lite stoff til ribbekantene, dermed ble den liggende, i tillegg til at det stoppet opp med syingen min. Det siste var nok det største problemet. For ribbestoff ble kjøpt inn forholdsvis fort, det var ikke der det stoppet opp. 
Nå var det to grunner til å få den ferdig. For det første måtte jeg se å få den ferdig før den blir for liten til barnebarnet, selv om ribbekantene er lange og ikke nødvendigvis trenger og brettes ned. Og for det andre har jeg veldig lyst til å komme i gang med symaskinen igjen. Et av mine mål for i år er jo å få sydd mere og bli enda mer fortrolig med symaskinen. Så da er det på tide å komme i gang snart, ikke sant? Sånn som det er nå, rekker jeg å bli usikker mellom hver gang jeg skal sette meg ned med symaskinen, og det er litt dumt. Men nå har jeg i hverfall rørt symaskinen igjen, og jeg håper jeg skal bli flinkere til å følge opp fremover.

Mønsteret er Minikrea Posebuks -20300 Baby 1/2 - 3 år, og er kjøpt fra Sydilla.no

Jeg skjønner ikke helt hvorfor bildene blir så utydelige. Synes bildene har blitt mer og mer utydelige i det siste. Jeg tar riktig nok bildene med mobilen, men det har jeg gjort hele veien. Lurer på om jeg vært borti en innstilling på mobilen som gjør at bildene blir dårligere. Eller om det bare er fordi det er innebilder og dårlig vinterlys. Håper jeg finner ut av det etterhvert. Jeg har ikke noe kamera jeg kan bruke.

5 kommentarer:

 1. Hei. Så fin og god ut den buksa ser ut! Fortsett med syinga di. :)

  SvarSlett
 2. Fin bukse med masse bevegelsesfrihet! Den ser myk og deilig ut. :)

  Mine bilder blir også dårlige for tiden, tror det har mye med lyset å gjøre. Bra det går mot vår! Dagslys og utendørsfotografering er tingen.

  SvarSlett
 3. Syns bilde var helt OK eg, men vinterlys inne spiller en stor rolle, det beste på denne årstiden er utebilder ;)

  Buksa ser kjempegod ut! Skulle virkelig ønske eg og kunne sy!!

  KOS deg og ha en herlig helg!

  Go`klem fra Vibbedille ;)

  SvarSlett
 4. Kjempefin bukse, sikkert deilig å bruke.

  God helg!

  SvarSlett
 5. Så mye du har sydd siden sist. Denne buksa så jammen god ut! Kjempefin!

  SvarSlett