fredag 7. februar 2014

Hjerte-klemmeputer og lue

Joda, denne gangen har jeg vært flink, og fortsetter og bruke symaskinen. Enn så lenge er det bare dag to, men allikevel, jeg syr! :) Så jeg vil så absolutt si det går den rette veien.
Mannen i huset er på guttetur denne helgen, og jeg har hjemme-alene-helg, og jeg tenkte at det må vel være en god anledning til å bli mer fortrolig med symaskinen igjen. 
Jeg begynte i går, og da fikk jeg sydd to mini klemmeputer og en lue.

De to små hjerte klemmeputene er sydd til lekekassen som vi har stående her hos oss, så håper jeg besøkende barn kan få glede av dem når de kommer på besøk. 
De fleste av dere som kan sy, syr glatt slike puter uten mønster. Men jeg som er nybegynner, kjøpte dette mønsteret på forsommeren i fjor i håp om å komme i gang med å sy noe enkelt da. Først nå har jeg fått sydd disse små putene. Er det flere nybegynnere der ute som trenger litt start og dra hjelp for å komme i gang med symaskinen, og trenger et ekstra dytt, så kjøpte jeg dette mønsteret på Etsy.com, og mønsteret heter Hugging Heart.Jeg fikk også sydd en lue i går kveld. Det er det samme mønsteret som jeg har brukt tidligere, det som er fra Gekko. Ser dessverre at hun fremdeles ikke har fått inn flere møntre i butikken sin, så vet ikke om hun tar inn flere eller ei. det er et veldig kjekt mønster, så jeg håper hun tar det inn igjen. Luen er dobbel, og det synes bare en søm helt i toppen på innsiden. Dette er også en veldig grei ting å sy for de som ikke har noe særlig erfaring. Enkle mønster med god forklaring er med å skaper syglede for nybegynnere. Og ikke minst, lysten til å øve videre, til å lære mere. Og en ting sier jeg stadig til meg selv, det er aldri for sent å lære seg noe nytt.

Her har jeg brukt den største størrelsen, og den er sydd til den den ene voksne sønnen min.


4 kommentarer:

 1. Fin lue, Berit.
  Ser ut som du har blitt godvenner med symaskinen nå. Putene er også kjempesøte. Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett
 2. Så herlige puter du ha sydd og lua var knallfin! Ha en god syhelg hos deg!

  SvarSlett
 3. Så koselige klemme-hjerter! Fin lue også, det er kjekt med slike gode mønste som gir selv en nybegynner mestringsfølelse.

  Håper du får en fin helg! :)

  SvarSlett
 4. Så fine klemmeputer! Det er nok stas å klemme på disse! :)

  SvarSlett