mandag 24. februar 2014

Det har blitt noen OL luer her også + pannebånd

Det ble noen OL luer her også, om enn ikke så veldig mange. Enda en til er underveis, men den er ikke helt ferdig enda.
Det passet veldig bra at lyseblå ble årets OL farge. Jeg har slitt med å får brukt opp/bli kvitt den lyseblå babyullen som var et bomkjøp for noen år siden. Nå har resten av dette bomkjøpet gått med til OL luer. Det kunne ikke klaffe bedre. :) Jeg har til og med kjøpt litt mere garn, men da den helt lyseste fargen som er på den ene luen og på pannebåndet. Det var godt det var flere som hadde lyst på luer, for det var jammen moro å hekle luer igjen. :)

Jeg trodde jeg var ferdig etter 3 luer, men så fikk jeg en melding fra en kollega til mannen min, som spurte så fint om jeg ikke kunne lage en OL til han, og det kunne jeg. :) Det er fargen under her som er den mest riktige, men den er ikke helt rett den heller. Luen er litt mørkere, men ikke så mørk som på de to over.

Og selv fikk jeg lyst på et pannebånd. Det har blitt heklet 2 pannebånd, et i hvert av blåfargene, men det andre er allerede gitt bort. Skal se om jeg ikke får et bilde  av det også etterhvert som jeg kan blogge sammen med den siste luen.

Mønster: OL lue fra Ullkurven.no På pannebåndet la jeg bare opp det samme maskeantallet som jeg endte opp med på luen.
Garn: Babyull fra Dale, to lyseblå til luen, og et til pannebåndet. Dobbel tråd til begge deler. + rød til kantene. Brukte forresten rød Sisu på noen av luene, ellers babyull.
Heklekrok: nr.4
Vekt på luene: 125 + 107 + 103 + 110 gram
Vekt på pannebåndet: 63 gram

(Enda har jeg igjen lys rosa babyull som også var bomkjøp for like mange år siden, så kanskje jeg får satse på at OL fargene om 4 år blir rosa, så jeg kan får heklet rosa luer og brukt opp alt det garnet også? Nei, tror ikke det.)

4 kommentarer:

 1. Flotte luer og pannebånd! :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt når bomkjøp plutselig blir helt riktig. Husker du skrev om det rosa og lyseblå garnet du slet med å bruke opp. Her var det jo helt perfekt! Fine luer og pannebånd. :)

  SvarSlett
 3. Oi - storproduksjon! Kjekt når bomkjøp kommer til nytte. Det minner meg på at jeg har mengder med tynt, lyseblått ullgarn liggende på kvisten. Har du heklet med dobbel tråd?
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne :)
   Ja, jeg har heklet med dobbelt tråd. :)

   Slett