onsdag 23. oktober 2013

Tacolefsevarmere

Aller først, tusen takk for alle koselige kommentarer på det forrige innlegget mitt.Jeg synes det er så hyggelig at folk tar seg tid til å legge igjen en kommentar. Den dagen var det rundt 140 som var innom bloggen, og jeg setter ekstra stor pris på dere som tar dere tid til å legge igjen en hilsen. Tusen takk til dere, det blir verdsatt! :)
Jeg ser forresten det er en del fra utlandet som er innom bloggen, så burde kanskje ha blogget på engelsk. Men jeg er ikke trygg nok på engelsken min, eller har ikke selvtillit nok, til å skrive offentlig på engelsk, men jeg har ingen problemer med å forstå engelsk om noen har lyst til å legge igjen en hilsen på engelsk.

Over til noe helt annet, nemlig tacolefevarmere
Heretter er tacolefsevarmere et "must" til et hvert taco måltid. Nå er det slutt på å reise seg for å varme lefser hver gang det er tid for nye lefser, eller være nødt til å spise kalde lefser. Heretter blir det ro rundt måltidet for alle mann, og varme lefser hele veien til alle mann under hele måltidet. Tacolefevarmere, det er tingen. :) Dere har har vel det dere også? Har ikke alle det da? :)
Må innrømme det gjenstår å teste det ut da. :)

Og når jeg først skulle lage, så kunne jeg like godt lage 4 stk. Jeg sydde først én den første kvelden, og det gikk greit. De tre neste sydde jeg dagen etter. Det skjedde litt sånn innimellom husarbeid. Siden ikke formen alltid er på på topp, så blir det først husarbeid, så pause hvor jeg satte meg og sydde litt, deretter husarbeid, så pause hvor jeg sydde litt osv. Men det resulterte i at jeg glemte stikningene på alle de tre siste tacolefevarmerne. Konsentrasjonen var nok ikke helt på topp, men de gjør nok nytten sin allikevel får jeg håpe.
Jeg tror det prikkete stoffet var det første stoffet jeg kjøpte til vanlig pris på Stoff & Stil for et par år siden, da jeg fikk lyst til å prøve meg med symaskinen før første gang, og det korkstoffet fant jeg vel i en restekurv om jeg husker riktig. Men det er først nå på sensommeren/høst i år at jeg har kommet i gang med symaskinen mer jevnlig. Jeg håper virkelig at dette skal fortsette fremover, og ikke stoppe opp igjen. Jeg prøvde  også litt  for ca.25 år siden, uten at det ble noe ut av det.


Mønsteret: Tacolefsevarmere fra Amica pattern

4 kommentarer:

 1. Så flink du er til å sy :)
  Moro å prøve noen "nye" hobbyer innimellom, drømmer om en aktiv symaskin jeg også!

  SvarSlett
 2. Så flotte de ble og ikke minst er det noe man har god bruk for. :) Jeg tror jeg må prøve meg på slike etterhvert, jeg også. Ha en kjempefin kveld. :-))

  SvarSlett
 3. Tacolefsevarmer hørtes spennende ut:) Du må dele om de funker i bruk også!!! Hørtes jo supert ut om de holder lefsene varme og det blir ro rundt bordet ja:)

  SvarSlett
 4. Du verden så lekre de ble, tacolefsevarmerene dine! Stikninger er jo ikke så farlig - i de aller fleste tilfeller er de jo bare til pynt ;-) Og når det gjelder blogging på engelsk er jeg veldig glad du skriver norsk. Det er så mye mer hyggelig å lese gode, norske blogger, enn norske blogger som er på engelsk. En skal være ganske språkmektig for å få til ett lekent, lett språk som frister til mer lesing :-)

  Med ønske om en kjempefin helg - og kanskje du også strikker i kveld?

  SvarSlett