tirsdag 25. mars 2014

NQF hadde årsmøte i helgen

Norsk Quilteforbund hadde årsmøte på et hotell i Kristiansand i helgen. Ny som jeg er til søm, er jeg ikke medlem noen steder, men det var fullt mulig for andre å komme på besøk å kikke på alle godbitene. Og det benyttet jeg meg av både lørdag og søndag. Både det å treffe gamle kjente, og venner jeg bare tidligere hadde pratet med på nettet. Bare det ble en veldig hyggelig opplevelse i seg selv. I tillegg ble det en opplevelse å gå rund og se på den flotte utstillingen, og ikke minst i alle butikkene som lå der på rekke og rad som rene godteributikkene. 

Noen få bilder fra utstillingen:

Jeg synes det er så fint med hexagon. Mye jobb med all håndsømmen.Eller med lys bakgrunn


 Noen bilder var mer detaljrike enn andre. Dette bildet vant 1.premien i åpen klasse.

En nærbilde av en liten detalj.Fikk bare tatt bilder av noen få av butikkene. Det var så mye folk hele tiden, og ikke lett å få tatt bilder. :)
Men det er vel ikke vanskelig å få med seg at her var det mye inspirasjon å hente, og veldig moro å gå rundt å kikke. Og handle. :)6 kommentarer:

 1. Så gøy å se!! Der skulle jeg gjerne ha vært og da var det ekstra kjekt at du har tatt så mange fine bilder!!

  SvarSlett
 2. Å så mye flott! Har prøvd meg på lappesøm jeg også, men fant fort ut at jeg ikke hadde verken tålmodigheten eller nøyaktigheten som skulle til. Utrolig mye arbeid med mange av de teppene.

  SvarSlett
 3. Det er moro med treff, ser ut som dere hadde en kjekk helg!

  SvarSlett
 4. Du verden for et spennende sted å være.. Takk for fine bilder og inspirasjon til flere tepper. Nå blir det spennende å se om du ble inspirert til å sy noe... Lykke til!

  SvarSlett
 5. Jeg blir så imponert av de som er så flinke til å sy. Så flott at du tok så mange fine bilder. Kan tenke meg at det var en flott opplevelse å gå å titte på alt det fine som de har laget. Ønsker deg en riktig god og inspirerende helg! :-)

  SvarSlett
 6. Så gøy med 'quilteshow' i Norge, det tror jeg aldri jeg har vært på, men drar utenlands, gøy å se bilder, takk for titten!

  SvarSlett