torsdag 25. oktober 2012

Prosjekter på gang

Ting tar tid, og lite blir ferdig. Men jeg strikker i det minste, litt nå og litt da. I en lang periode var jeg veldig flink til å avslutte prosjektene mine før jeg begynte på noe nytt, iallfall stort sett. Nå har det stoppet opp litt, og fristelsen har igjen blitt litt for stor til å ha flere ting på gang samtidig. Mulig det er fordi strikkelysten har vært litt laber i det siste, og jeg jakter på nye fristelser som skal få opp strikkelysten igjen. Samtidig vet jeg strikkelysten kan forsvinne helt om jeg har altfor mye på gang samtidig. Ikke lett å finne balansegangen her.

Her er det jeg har på pinnene for øyeblikket:

Det går sakte, men sikkert fremover med Anne-Evilla.

Men selv om Anne-Evilla ikke har blitt ferdig, har jeg begynt på en jakke som heter Gammeldags Jakke.

Sukkertøy sokkene ble påbegynt i sommer, og er fremdeles ikke ferdig. Men første sokk har fått ferdig tåfellingen og sokk nr.2 er i det minste påbegynt. Dette burde ha vært rask strikk å få ferdig.


Tidligere i høst meldte jeg meg på Bittas mysteriestrikk på Facebook, men jeg fikk aldri fullført mer enn clue 1. En dag blir nok disse ferdige også.Om ikke dette er nok, så har jeg i dag funnet frem garn og pinner til et helt nytt prosjekt, som jeg regner med å begynne på veldig snart.4 kommentarer:

 1. Jeg blogger sjelden eller aldri pågående ting - uten å forstå hvorfor. Jeg synes faktisk det er veldig morsomt å se i andres blogger, se hvordan ting ser ut underveis.
  Mange fine ting du holder på med, og som deg synes jeg det er fint å veksle litt på hva man holder på med :)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Fine ting du holder på med. Jakka er jo bare helt hærlig.
  har perioder jeg ikke har lyst til å strikke jeg også, men plutselig så er den der igjen.

  SvarSlett
 3. Her var det mange flotte ting på pinnene- Herlige farger på den første jakken!

  SvarSlett
 4. Har ikke vært innom deg på en stund, men gratulerer med ny blogg! Så mye fint du holder på med :) Sinnasaujakka under her ble super!

  SvarSlett