mandag 15. oktober 2012

På pinnene + laber strikkelyst

Strikkelysten er i ferd med å glippe ut av hendene. Det skjer en gang i blant, men pleier ikke å vare så lenge av gangen. Nå om dagene går strikkepinnene trått, det er nesten som å strikke i sirup. Men jeg får tro det snur snart. Jeg vurderer å øve meg litt videre med symaskinen, det er måneder siden sist, men heller ikke det har jeg kommet i gang med. Eller kanskje jeg skal vurdere å sette meg ned med en helt vanlig bok og lese litt mens dette varer? Stort sett hører jeg på lydbøker mens jeg strikker. Jeg bør ikke miste strikkelysten nå, for da kan det jeg holder på med lett bli en ufo, og de er vanskelige å hente frem igjen om det går for lang tid. Det er iallfall uvant å sette seg ned uten å gjøre noe annet samtidig, på en måte føles det som bortkastet tid. Kjenner jeg blir veldig rastløs av det.

Det jeg har på pinnene for tiden er Anne-Evilla. Noen i familien synes det blir altfor fargerikt for meg, men farger er til å bli glad av. :) Normalt er det på våren jeg fråtser i farger, men da mer i form av tilbehør enn i plagg. Nå er jeg i ferd med å overføre litt til plagg også.
Jeg kunne trenge litt mer farger på regnfulle høstdager, på en dag nettopp som i dag. Jo, jeg må prøve å få den ferdig veldig snart.Jeg trenger bare litt mer strikkelyst.
 Jeg fikk en garnpakke i posten i dag, garn jeg har ventet på lenge, lenge. Jeg har ventet så lenge at jeg rakk og etterbestille et ekstra nøste innen det ble sendt. Jeg har blitt veldig glad i å bruke Cascade Ecoligical Wool etter jeg strikket Common Ground. Den opprinnelige planen for akkurat dette garnet var blant annet å strikke Lemongrass, men nå er det store muligheter for at det blir til "Gammeldags Jakke" isteden. Men mye kan forandre seg innen strikkelysten øker igjen, kanskje det ikke ender som noen av delene. Dette er langt fra noe fargerikt garn, det er grått som er mer typisk for meg å bruke høst og vinterstid. Nøstene til dette garnet er på hele 250 gr, og du trenger ikke stort mer enn 2-2,5 nøste til en jakke.

2 kommentarer:

  1. Håper strikkelyssten kommer sterkt tilbake snart. Nydelig genser du har på pinnene

    SvarSlett
  2. Gratulerer med ny blogg:) Jeg er litt treig så har ikke fått blogget eller lest blogger i det siste, men tar meg en runde nå. Nydelig ting du strikker, og håper virkelig du ikke mister strikkelysten:) Nydelig genser over her, og mini-mariusen var rålekker.

    SvarSlett