onsdag 10. oktober 2012

Sinnasaujakka endelig ferdig

Det tok sin tid, men Sinnasaujakka ble ferdig til slutt. Det som drøyde mest var at jakken skulle klippes opp foran. Når det strikkes rundt, må det nødvendigvis klippes opp foran for at det skal kunne bli en jakke, ikke noe merkelig i det. Men som jeg grudde meg! Skulle plagget brukes måtte det klippes, jeg hadde ikke noe valg på det. Dermed ble jakken liggende og liggende. Dette er faktisk den aller første jakken jeg strikker rundt, for så å klippe opp. Dessuten var det 20-25 år siden jeg hadde klippet opp til armer, så dette ble litt som å lære alt på nytt igjen. Og ting som skal gjøres for første gang kan av og til være litt skummelt. Men nå er den dørstokkmila unnagjort, og jeg  er klar til å klippe opp til jakke igjen. Det var jo ikke noe skummelt i det hele tatt...når det først var gjort. Det tok forresten nesten like lang tid å få kjøpt knapper og få sydd fast. Men ting blir da ferdig til slutt, selv om det kan ta sin tid.
Jakken er strikket Top-Down, og jeg må si jeg har lagt min elsk på strikke plagg ovenfra og ned. Sinnasau mønsteret er det Pinneguri som har designet, og mønsteret kan kjøpes via Ravelry.

Garn: Finull, farge nr.497 (burgunder) og 469
Pinner: 3 og 3,5
Designer: Pinneguri/The Needle Lady og mønster kan kjøpes via Ravelry.

9 kommentarer:

 1. Ja det er alltid litt kvisomt å skulle klippe opp. Men det går jo greit. Jakken din ble lekker og jeg likte spesielt godt fargene du har satt sammen.

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke , likte fargene. Ble fristet til å bestille oppskriften i går, men jeg er usikker på den oppklippingen altså....

  SvarSlett
 3. Den jakken er så fin! Jeg synes også at det er skummelt å klippe, men noen ganger må man bare. Og det går jo stort sett bra da.

  SvarSlett
 4. Gratulere med vel gjennomført arbeid. Den jakka er bare så nydelig- jeg har lyst til å strikke samme mønster , men har angst for jakkeklipping så lurer på om det går ann å forvandle den til genser.

  SvarSlett
 5. Hihi, jeg tror jeg så deg på butikken på Birkeland i dag. Jeg la merke til deg pga av sinnasaujakken. Og jeg kunne ikke dy meg og måtte finne deg på Ravelry :) Det var gøy å se en bloggskribent som jeg er titt innom og lusker på, i det virkelige livet. Og jakken din var utrolig fin:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy da. :) Og takk for skryt. :) Vi stoppet på Birkeland på vei til hytta vår på Øynaheia.

   Slett
 6. I dag er du blogget: http://strikkespinn.wordpress.com/2012/10/21/sinnasauer-for-amnesty/

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå måtte jeg inn å sjekke. Takk for tips :)

   Slett