mandag 20. oktober 2014

Wooly Jumpsuit er endelig ferdig

Det så lenge ut som det ikke skulle bli noen ulldress til barnebarnet til høsten, for det har ikke vært mye futt i strikkepinnene på evigheter. Men nå er den endelig ferdig. :) Den strikkehelgen på Sjølingstad Uldvarefabrik i slutten av september var virkelig gull verdt altså. Strikkelysten har kommet tilbake, og når jeg bare begynte å strikke igjen, ble dressen raskt ferdig. Nå er det heller bloggingen det har stått på. Noen storstrikker blir jeg aldri, men nå strikker jeg igjen, og det er så koselig å kjenne at lysten til å strikke har kommet tilbake. At gleden til å strikke har kommet tilbake. Dette nytes nå i fulle drag. 


Mønster: Wooly Jumpsuit
Garn: New Zealand Lammeuld, dobbelt garn
Vekt: (Må jeg komme tilbake til)
Str.: 2 år
Pinner: 3,5 og 4

Tomathøsten fortsetter her hos oss. Vi har aldri fått så mye tomater uten drivhus tidligere, og heller aldri tidligere plukket inn tomater så sent på året. Vi plukket inn flere tomater rett før helgen, og jeg var nettopp ute og sjekket tomatplantene igjen denne mandags formiddagen. Tre nye store tomater kommer jeg til å ta inn i løpet av dagen i dag. Det er det lille halvtaket som redder tomatplantene og som gjør at de trives så godt. De skal få stå så lenge som mulig, men det er vel bare et tidsspørsmål før det er slutt. Men enn så lenge er vi fortsatt selvforsynt med egne tomater.


9 kommentarer:

 1. ÅÅååå for en deilige dress-elsker sånne til ungene,
  har noen Nøstebarndresser på samvittigheten hihi
  Koselig når du blogger litt igjen ;)

  Ha en flott dag ;)

  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
 2. Dette er den andre dressen jeg strikker, og det blir nok flere. :)

  SvarSlett
 3. Det viktigste er ikke hvor mye eller hvor fort man strikker. Det viktigste er at man koser seg med det :) Dressen ser kjempemyk og god ut! Den vil nok varme en liten kropp utover høsten og vinteren, ja.

  SvarSlett
 4. Det er veldig sant Line Kristine. :)

  SvarSlett
 5. Så fin dress - et genialt plagg!!! Så glad for å høre at du koser deg med strikking igjen. Det er det viktigste - blås i strikkemaraton. Det skal være kjekt og ikke plikt!!! Ha en fin fin dag Berit!!

  SvarSlett
 6. Takk Lone. :) Helt enig, det skal være kjekt og strikke, ikke plikt. Det er deilig å kjenne at strikkelysten har kommet tilbake. :)

  SvarSlett
 7. Kjempefin dress du har strikket i fine farger! :)

  God helg!

  SvarSlett