onsdag 20. august 2014

Flowermouse skjerf enda en gang

En fantastisk sommer begynner å nærme seg slutten, og hverdagen er i ferd med å komme i gang igjen. Bloggen har også hatt sommerferie, så nå er det på tide å komme i gang med bloggingen igjen også.  Det har nok blitt litt mindre håndarbeid denne sommeren enn vanlig, takket være det flotte varme været vi har hatt hele sommeren gjennom.

Av alle ting, begynte jeg denne sommeren med å strikke skjerf! Ikke et lite et, men like godt et digert et. Strikkelysten var egentlig ganske så laber, og det å strikke riller frem og tilbake passet meg egentlig veldig bra, samtidig som jeg i det minste fikk strikket litt. Og det hjalp faktisk til å holde strikkelysten delvis oppe, slik at den ikke forsvant totalt. Men fort gikk det ikke, og jeg tror både mai og juni gikk innen jeg fikk det ferdig. Det viktigste må da være at det blir ferdig til slutt, og det til og med i god tid før høsten og vinteren setter inn. :)

Jeg begynte på dette skjerfet rett etter jeg var ferdig med det første Flowermouseskjerfet jeg strikket, og jeg brukte akkurat samme opplegg og avfelling som jeg gjorde på dette første skjerfet. Det er bare stripene jeg har strikket litt forskjellig.

Mener jeg økte opp til 120 masker innen jeg begynte fellingen.

Mønster: Lifelines
Garn: Kauni farge EQ og svart Finull
Pinner: 3
Vekt: 214 gram

6 kommentarer:

 1. Så kjekt at du blogger igjen! :)

  Herlige farger, og deilig med slike store sjal/skjerf. Man blir jo i godt humør av både å strikke og å bruke det. Kjempefint!

  SvarSlett
 2. Såååå fint, fantastiske farger :-)

  SvarSlett
 3. Åh så gøy altså!!!! Og dette er jo så fint - Kauni er jo rett i koppen fargefest!!!

  SvarSlett
 4. Hei, Berit!

  Tusen takk for besøk og hyggelig kommentar på bloggen min :)
  Så utrolig fint skjerf du har strikket! Jeg holder faktisk på med et lignende prosjekt i Kauni-garn som går i grått/svart, og det tar tid! Jeg avsluttet litt for tidlig, og sjalet ble rett og slett for lite. Sitter her og moter meg opp på å rekke opp fellingen, for så å strikke i hvert fall 20 cm til (øker i slutten av hver omgang). Fargene på skjerfet ditt er helt nydelig! Takk for inspirasjon til å fullføre strikkeprosjektet :)

  Liv Iren

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig om jeg kan være til inspirasjon til at du får fullført skjerfet ditt. :) Gleder meg til å se det ferdig. :)

   Slett