torsdag 21. august 2014

Ruskekurver

I år hadde jeg tatt med meg symaskinen på hytta, og var sikker på jeg kom til å sy mye i sommer, men sånn gikk det ikke. Igjen er det det flotte været vi har hatt som må ta det meste av skylden, og ikke minst mye sosialt samvær ute som hører sommeren til. Og har jeg hatt litt mulighet, har jeg gjerne funnet meg en bok å lese i. Det har blitt lest flere bøker denne sommeren enn på lenge, noe som også har vært veldig koselig. 
 Den tiden som brukes på hobby, skal fordeles mellom strikking, hekling, søm og lesing. Av og til kombinerer jeg strikking og lydbøker,  husarbeid og lydbøker for å få med meg mere av det jeg har lyst til å gjøre. Men det er sannelig ikke alltid lett få gjort alt en ønsker og vil på hobbyfronten. :)

Men jeg fikk da sydd noen ruskekurver i sommer. Alle sammen, bortsett fra en, har fått nye eiere. Men den siste får ny eier neste uke. Jeg kunne visst ha sydd enda flere, men må ha en pause før jeg syr noen flere. Pga sommer og varme tok det sin tid å få dem ferdige, det ble bare sydd på dem litt nå og litt da, så det dro litt ut. Det var en stund jeg trodde jeg aldri skulle bli ferdig, men det var kun fordi jeg var mere ute, enn jeg var inne for å sy. Eller vi hadde besøk så det ikke passet å sette seg ved symaskinen. Men ferdige ble dem alle sammen, til slutt. :)

Som vanlig har jeg fulgt mønsteret jeg har funnet her.

Nå kommer det det et bilderas med ruskekurver.

Først ble to ruskekurver ferdig som ble avlevert i første halvdel av juli.
Hadde litt bedre tid på de neste, så resten ble avsluttet i løpet av slutten av juli.


(Jeg fortsetter med å ta bilder med en mobil som trøbler, og kameraet på mobilen er heller ikke lenger det det en gang var. Men det er det eneste jeg har å ta bilder med dessverre).

7 kommentarer:

 1. Åå .. for en stor og flott samling med ruskepuser! :) Så flink du har vært! :) Jeg har aldri sydd slike, men nå ble jeg veldig inspirert. Så praktiske, og takk for at du deler! :)
  Ha en god kveld!
  Klem fra Lisa

  SvarSlett
 2. Veldig fine. Har lenge hatt planer om å sy meg en slik, men ikke fått gjort det enda. Kanskje en dag :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefine poser du har laget! Du har jo vært skikkelig effektiv i sydenvarmen her sør.

  Kos deg videre med nye og spennende prosjekter. :)

  SvarSlett
 4. Så flotte - for et arbeid. Og så mange fine farger!!!! Synes du har fått gjort MYE!!!

  SvarSlett
 5. Hei igjen, Berit!

  Jeg er bare SÅ glad for å ha funnet bloggen din ( takk for at du la igjen "et spor" hos meg!) - du lager fantastisk mye fint! Imponert over produksjonen av ruskekurver - kjente igjen det rosaprikkede stoffet, det har jeg selv brukt i en av toalettmappene :)
  Tomatplanter har jeg også forsøkt i år, takket være en super sommer har avlingen hittil gitt mange små, gule og søte(!) sherrytomater. Alle plantene står ute på altanen, og nå ser det også ut til at bifftomatene snart blir modne. Oh glede :)
  De stripete sokkene du har strikket ser veldig behagelige ut - kan hende jeg drister meg til å lage et slikt par...men først sjalet ;)

  Gleder meg til nye hobbyreportasjer fra deg!

  SvarSlett
 6. Så fine kurver, de var både søte og forseggjorte. :)

  SvarSlett