søndag 4. november 2012

Pølseproduksjon

Heldige meg som har en mann som er glad i lage mat. Pølser har han laget flere ganger, men denne gangen ble de ekstra gode, da han fulgte oppskriften til Chorizo pølser. Her lages alt helt fra bunnen av, kjøtt blir kvernet, malt og krydret før det ender som pølser. De ble utrolig gode! I dag skal noen av dem få være en del av middagen sammen med svinesteik og surkål. Surkålen blir også laget helt fra bunnen av, det blir mitt eneste bidrag til dagens middag.
Eldste sønnen kom hjemom en tur akkurat i det selve pølsene skulle lages, og hjalp til. Far og sønn har stadig mye glede av å lage mat sammen.
Denne gangen hadde det ikke blitt kjøpt inn mer enn 5 m med tarmer, så det ble litt deig til overs som ble stekt opp som karbonader, og ble til en deilig lunsj, som også sønnens samboer og jeg fikk nyte godt av.
Lørdagens pølseproduksjon er ferdig.
Snart skal det lages flere pølser, da er det julepølsene som skal produseres.



1 kommentar:

  1. Jammen ein duktig mann du har! :o)
    Smakte på potet- og sellerirotsuppe med steikte chorizopølsebitar i ~ mmmMMMmmm verd ein test ;o)

    SvarSlett