lørdag 22. november 2014

Strikkepinneveske og ruskekurver.

En lørdag nå i november var vi noen strikkevenner som var samlet. Vi skulle bl.a ha pakkelek, og hver av oss skulle ha med litt pakker hver. Jeg ble i skikkelig pakkehumør, og hadde med meg flere stykker, og bestemte meg også for å sy litt som kunne være en del av de pakkene. 

Den ene pakken ble en strikkepinneveske. Det er første gangen jeg prøvde dette mønsteret, og det var veldig greit å følge for meg som ikke er så dreven med symaskinen. Mønsteret er fra Amica Patterns.
Det har rom for strikkepinner inni og et stort fellesrom for andre ting og tang.

Det kommer til å bli sydd flere slike etterhvert. Hver gang jeg følger et nytt mønster lærer jeg noe nytt, og det i seg selv er jo moro. Men det skal ikke så mye til, jeg har ikke sydd hverken mye eller lenge. :)


 
Og så ble det sydd to ruskekurver. Jeg hadde allerede liggende stoff som var ferdig klippet til to stykker fra i sommer, men ikke hadde fått sydd da jeg gikk litt lei etter å ha sydd flere ruskekurer i sommervarmen. Nå ble de sydd, og de fikk også bli en del av pakkene til pakkeleken.6 kommentarer:

 1. Så flotte ting du ga bort - og så glade farger!!!

  SvarSlett
 2. Jeg må nok snart ut å handle inn flere farger. Det er ekstra godt å jobbe med farger når dagene er så grå ute. :)

  SvarSlett
 3. Uglestoffet på strikkeposen var til å bli glad av i friske farger og ugler i ulike former:) Ruskeposene var veldig fine, og det er så praktisk å ha når man holder på med håndarbeid!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Birgitte. :) Jeg har også blitt glad i ruskeposene. Jeg har ved symaskinen, ved strikkeplassen, på hytta etc. De blir alle flittig brukt. :)

   Slett
 4. Pakkeleken har jeg også vært med på noen ganger! Kjempemorsomt! :) Og så flotte gaver du har laget! Så praktiske og fine strikkepinnevesker, og herlige ruskekurver! :) Ruskekurvene jeg sydde etter inspirasjon hos deg er mye i bruk. Er så glad for at jeg sydde dem.
  Ha en fortsatt god helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro å høre at du også har blitt glad i ruskekurvene Elisabeth. :)
   Strikkepinnevesker, eller småvesker av alle slag til hobby, det får vi aldri nok av. :)

   Slett