fredag 2. januar 2015

Bilderas med hjemmeproduserte julegaver

Siden det er lenge siden jeg har oppdatert bloggen, kommer det her et bilderas med opptil flere bilder av hver ting av det jeg produserte av julegaver til julen 2014. :)

Det ble sydd Fleecebukser, ikke bare en...

heller ikke bare to....

....men 4 fleecebukser ble det. De er sydd i str.2 år, og jeg har brukt det samme mønsteret som tidligere. Lagde bare mye lengre vrangborder i liv og ben. Posebukser mønsteret er fra Minikrea, og det er kjøpt hos sydilla.no
Etter buksene var ferdig sydd, fikk jeg merkelappene i posten, Måtte bestille noen som var med ferdig tekst for å rekke og få de før jul. De ble sydd på etter alle bildene ble tatt, og de ble sydd på langs sømmen nesten helt oppe ved linningen. Glemte selvfølgelig å ta bilde av hvordan det hele så ut fra avstand. De ferdige merkelappene er bestilt herfra, og de sendes ut innen 24 timer.

Det ble også sydd 5 par votter, men jeg fikk bare tatt bilder av 4 av parene. Men det siste paret ser helt likt ut som de fire første. :) Mønsteret er fra Amica Patterns.


Så ble det 4 stykker av "Verdas Enklaste Lue". Mønsteret er fra boken "Handmade".
Den røde og den stripete luen er i str. 1-2 år. De sukkersøte luene er den ene i 3-5 år og den andre 5 år til small. Det er den størst størrelsen som sitter på hodet.Og til slutt ble det sydd to "strikkepunger", beregnet til bruk av strikkedubbedingser. Her har jeg tatt utgangspunkt i mønsteret til Strikkepinnevesken fra Amica Patterns. Laget den bare litt kortere, og lommene inni litt større.Og så har jeg funnet noen merkelapper hos min lokale garnbutikk Karmin, som jeg måtte ta i bruk. Den kom akkurat ikke med på bildet over. :)

Og én julegave ble levert med pinner, og den har fremdeles ikke kommet lenger enn på bildet. Dvs den var kommet litt kortere da den ble avlevert på julaften, da var bare halve vrangborden på vott nr.2 strikket. Så LITT lenger har jeg kommet. Jeg har slitt med dette votteparet, men det kan jeg komme tilbake til senere. Her må det opparbeides litt ekstra strikkevilje for å bli ferdig. Men ferdige skal de bli.

10 kommentarer:

 1. Så mye flott du har laget. Jeg er skikkelig imponert!!

  SvarSlett
 2. For en flott produksjon!!! Og noen er heldige som får så mye fint!! Du er så flink med symaskinen Berit!! Godt nyttår til deg!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, og Godt Nytt år til deg også Lone!

   Slett
 3. Her var det mye fint. De buksene dine så kjempegode ut.

  SvarSlett
 4. Vi er strålende fornøyd med årets julegaver! 😀😀😀

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er koselig å høre Anette. :) :)

   Slett
 5. Vet ikke hvor mange ganger jeg begynte på disse før jeg ga opp ��

  SvarSlett