tirsdag 22. april 2014

Forglem meg ei brikker av AnnAKa

I år tok jeg med meg symaskinen da jeg dro på hytta for påsken. Jeg visste jeg ikke kom til å ha like mye lyst til å sy påskefarger da jeg kom hjem etter påsken. Derfor pakket jeg like godt med meg symaskinen og alt tilbehøret det medførte da jeg dro på hytta, for jeg skulle være der litt lenger enn de fleste andre. Første halvdel av påsken fikk jeg derfor sydd 4 brikker etter AnnAKa's mønster "Forglem meg ei". Det er de første brikkene jeg noen gang har sydd, og det gir fortsatt en mestringsfølelse når jeg lager noe for første gang. Jeg ser så absolutt det er ting jeg kunne ha gjort annerledes og bedre. Eller kanskje ikke annerledes, men heller være mere nøye med det jeg gjør. Jeg har iallefall funnet ut at AnnaKa's mønstre er godt forklart og lette å følge, og det passer for ei som forsatt er usikker på dette med å sy. Men det er også med på gi meg følelsen av at dette bare blir mer og mer moro, og at dette er noe jeg har lyst til å gjøre mer av. At det å sy faktisk ikke er fullt så skummelt lenger. Litt skummelt er det enda, men ikke kjempeskummelt lenger. :) Nå er det i ferd med å bli moro!





Det ble også sydd noen påskehjerter. Hjerter er en av mine svakheter, så hvorfor ikke ha noen til påske også. Her ble jeg inpirert av Lisas¤l som har laget så mange søte og fine hjerter. Men jeg har ikke gjort noe spesielt ut av mine hjerter, kun brukt stoff uten noe pynt. Hadde ikke tid til noe mere, for da begynte vi å få besøk, og jeg ville pakke bort symaskinen og alt rotet mitt. Så det får bli en annen gang. Men jeg synes de ble ganske fine når de var helt enkle også.
Synes jeg husket å ta med meg ganske mye når jeg dro til hytta, men noe klarte jeg å glemme, bl.a. snorer og fyllvatt til disse hjertene. Men med en mann som kjørte frem og tilbake til jobb, så ble ikke det noe problem, han kunne heldigvis bare kjøre hjemom og hente både snorer og vatten, dermed fikk vi pyntet med hjertene denne påsken også. Nå er påskepynten pakket bort for i år. Dvs, brikkene og hjertene har fått ligge fremme til vi kommer opp neste gang, og skal få lov til å være litt ekstra vårlig inspirasjon i år, siden det er det første jeg har sydd av slike ting, tenker da på brikkene. :)



Mønsteret til hjertene er fra Stoff & Stil, heter Julepynt og har nr. 90132

6 kommentarer:

  1. Nydelige brikker, Berit! Du er flink! Husk møte i quiltwklubbwn på mandag :-)

    SvarSlett
  2. Flotte brikker! Du har virkelig blitt venner med symaskinen :)

    SvarSlett
  3. Så fine brikker og hjerter du har sydd og fargene var jo helt vidunderlige.
    Ønsker deg ei fin uke.

    SvarSlett
  4. Å, så flotte brikker! Du er jo kjempeflink til å sy. :-)
    Slike har jeg ikke turt å prøve meg på enda. Jeg synes det er veldig artig å sy, men jeg er temmelig fersk enda.
    Ønsker deg en kjempefin dag!

    SvarSlett
  5. Nydelige brikker og søte hjerter! Herlige farger du har brukt! Så koselig at du ble inspirert av meg, og linket til bloggen min! :D

    SvarSlett
  6. Fine brikker i herlige friske farger. hjertene er fine de også. Liker slike klare farger gitt.

    SvarSlett