mandag 14. januar 2013

Lue og sokker

Her er enda et par ting som ble påbegynt i fjor, men disse har blitt strikket ferdig nå i januar.

Den ene er "FWSS look alike" luen og ble påbegynt i desember med tanke på julegave. Men siden fargevalget visstnok var helt feil, ble den liggende isteden. Men det kan vel lett skje når en tar garn fra lageret sitt og ikke kjøper nytt. Selv liker jeg denne fargen veldig godt (fargen er finere i virkeligheten enn på bildet), men ser ikke ut i måneskinn med en slik lue på hodet. Denne får derfor ligge i gaveboksen til det dukker opp en eller annen som kan like denne fargen.

Jeg hadde ikke noe spesielt mønster til denne luen, jeg bare plukket opp litt tips her og der etter det jeg så andre gjorde. Jeg strikker veldig lite luer, så maskeantall sitter ikke helt i fingrene.
Men jeg ser fra lappen min jeg har lagt opp136 m på pinne 2,5
Deretter strikket 19 cm. (Det hadde ikke gjort noe om den hadde vært litt lenger.)
Felte så 4 forskjellige steder på luen, 2 masker ved hver felling. (1 m løs av, 2 sammen, den løse masken over).
Strikket til det var 12 m igjen, snurpet sammen og festet tråden.
Garn: Drops Alpaca

Candy sokkene ble påbegynt i sommer en gang. Som jeg har skrevet flere ganger tidligere (på den gamle bloggen), har jeg blitt lei av selvstripete sokkegarn, men har fortsatt flere nøster igjen i lageret mitt. Derfor blir det fortsatt strikket et og annet par for å få brukt opp garnet. Men fort går det ikke, dette paret ble påbegynt sist sommer en gang, og ferdig nå i januar..
Sokkene er strikket i Opal på pinne 2,52 kommentarer:

  1. Måtte sjekke bloggen din for å svare i dagstråden - og da passer jeg samtidig på å si at dette var en kjempefin lue! :)

    SvarSlett